TOP 3 cea mai bună brățară de fitness pentru femei

Ești o fire sportivă, dar nu ai un antrenor ? O brățară de fitness pentru femei este ceea ce ai nevoie! Acest device te va scăpa de căutarea unui prieten care să te însoțească și să îți monitorizeze orele de finess. Mai mult, te va ajuta să faci sport într-un mod mai disciplinat și cu mai multe rezultate notabile.

Cu ce te ajută o brățară de fitness pentru femei?

Practic este ca și cum ai avea un asistent personal pe care îl porți la încheietura mâinii. Atunci când faci sport, acesta te va monitoriza și îndruma ca și cum ar face-o un antrenor. Starea de sănătate îți este atent urmărită de către orice brățară de fitness pentru femei. Dacă vor apărea semne neconforme aceasta te va avertiza.

Pe piață vei putea găsi o multitudine de astfel de ceasuri inteligente. Multe dintre ele sunt echipate cu funcții despre care nu ai fi crezut că există. Din acest motiv o brățară de fitness pentru femei poate avea un pret destul de ridicat. Nu te speria, este posibil ca tu să nu ai nevoie de monitorizarea unor astfel de parametri și astfel vei putea alege un model accesibil oricui.

De ce să porți o brățară de fitness pentru femei?

Te ajută să fii mai disciplinată în ceea ce faci. La sfârșitul fiecărei zile vei avea un raport complet cu miscările făcute sau caloriile arse. Astfel vei putea să ai așteptări de la corpul tău. O brățară de fitness pentru femei te poate monitoriza în orice moment al zilei, fie că faci activitate fizică sau nu. Fiind un ceas complex te poate motiva astfel încât să îți îndeplinești obiectivele propuse.

În funcție de cele mai bune funcții pe care o brățară de fitness pentru femei le poate avea, dar și al raportului calitate-preț am realizat un Top 3 al brățărilor inteligente.

TOP 3 cea mai bună brățară de fitness pentru femei

LOCUL 1: Brățara fitness Huawei Band 4 Sport Band

Această brățară de fitness pentru femei este cea mai bună alegere pe care o poți face din punct de vedere al raportului calitate-preț. Produsul este accesibil oricărei clase sociale, iar funcțiile pe care le are te vor face cu adevărat încântată de alegerea făcută.

În ceea ce privește designul, pot afirma că o astfel de brățară de fitness pentru femei este pe placul tuturor. Ea este disponibilă în trei culori : Sakura Pink, Amber Sunrise și Graphite Black. Aspectul este completat și de interfața activă care este foarte atrăgătoare ca și design. Cu acest model poți avea zilnic o altă brățară de fitness pentru femei. Interfața ceasului poate fi schimbată în diferse stiluri, de la sport la animație. Huawei Watch Face Store îți pune la dispoziție o multitudine de variante. Le poți alege în funcție de preferințele și starea ta de spirit. O astfel de brățară de fitness pentru femei este realizată din silicon și plastic.

Dacă a reușit să te impresioneze cu partea sa exterioară, cu siguranță această brățară de fitness pentru femei te va surpinde și cu detaliile sale tehnice. În primul rând este foarte ușor de folosit, încărcarea făcându-se cu majoritatea încărcătoarelor care au USB.

De ce trebuie să ai acest ceas inteligent ?

Funcția de bază pentru această brățară de fitness pentru femei este de a te monitoriza atunci când ești activă. Fie că alergi, te plimbi, faci antrenament, mergi cu bicicleta sau faci canotaj ceasul este alături de tine. Este nevoie doar să selectezi activitatea pe care o faci din cele nouă moduri disponibile și să o lași să te urmărească. La finalul antrenamentului această brățară de fitness pentru femei te va anunța cu privire la rezultate. Mai exact îți vor fi contorizați numărul de pași, distanța parcursă, viteza, caloriile arse sau timpul petrecut făcând sport. Acest lucru te poate ajuta să îți organizezi timpul dedicat sportului mai bine.

O astfel de brățară de fitness pentru femei te va ține la curent cu tot ce se întâmplă în jurul tău pe durata antrenamentului. Nu va fi nevoie să utilizezi telefonul pentru a primi un mesaj sau un apel telefonic. Acest tip de brățară de fitness pentru femei Huawei are sistem de operare compatibil cu Android 4.4 și iOs 9.0.

Ceasul inteligent de la Huawei îți monitorizează și sănătatea. Purtând o astfel de brățară de fitness pentru femei poți afla care este saturația de oxigen din sânge sau chiar ritmul cardiac. Dacă acestea nu sunt în parametrii normali vei primi o avertizare.

O brățară de fitness pentru femei Huawei Band 4 Sport Band se va asigura că ai și un somn liniștit și sănătos. Acesta este esențial pentru a avea o viață sănătoasă. Paractic îți va monitoriza bătăile inimii din timpul nopții pentru a recunoaște fazele somnului tău. Dacă această brățară de fitness pentru femei va observa nereguli în ceea ce privește modul în care te odihnești îți va oferi sfaturi pentru remedierea problemelor.

LOCUL 2:Brățara fitness Garmin Vivosport

Întrucât topul este realizat pe principiul calitate-preț aici vei putea observa o serie de funcții suplimentare decât cele ale produsului anteriror. Acest lucru se poate datora și faptului că această brățară de fitness pentru femei are un preț care trece de dublul brățării de la Huawei.

Este un ceas inteligent care te va surpinde cu designul său super slim. Cu siguranță poate fi asortat oricărei ținute întrucât este disponibil în trei stiluri și două culori. Această brățară de fitness pentru femei poate fi purtată zilnic, fie că faci sport sau nu pentru a-ți monitoriza activitatea fizică. Device-ul suprinde prin ecranul său care are o viteză mare de răspuns și este atât de luminos încât vei putea citi de pe el la lumina solară directă. De asemenea, modelul de la Garmin este o brățară de fitness pentru femei foarte ușor de purtat pe mână. Ea are o greutate de doar 27 de grame.

Această brățară de fitness pentru femei poate fi purtată oriunde. Datorită sistemului GPS te poate urmări pe durata unei alergări, a unei deplasări sau a mersului pe bicicletă. La finalul activității această brățară de fitness pentru femei va știi clar distanța, timpul, ritmul sau viteza cu care ai mers.

Ce are special acestă brățară de fitness pentru femei ?

Ceasul nu monitorizează doar activitatea fizică, ci și saturația de oxigen. De asemenea, o astfel de brățară de fitness pentru femei va urmări și variabilitatea pulsului pentru a știi care este nivelul de stres. Toate aceste date sunt colectate pentru a te notifica atunci când rezultatele tale nu se încadrează în parametrii normali.

Un avantaj oferit de această brățară de fitness pentru femei este faptul că poate să se asocieze cu telefonul tău. Acest lucru îți va oferi un plus de confort și de funcții utile și inteligente pe care le porți chiar la încheietura mâinii. Concret, vei putea primi pe această brățară de fitness pentru femei mesaje text, actualizări de pe rețelele de socializare, email-uri, dar îți vei putea localiza și telefonul. În plus poți face comenzi pentru muzică și să utilizezi funcția LiveTrack.

Pentru că beneficiază de sincronizare automată această brățară de fitness pentru femei va încărca activitățile tale în Garmin Connect. Cu ce te ajută asta ? Garmin Connect este o comunitate formată pentru ca cei care se află în deplasare să se poată conecta cu alții să astfel să participe la competiții. Partea interesantă este că această brățară de fitness pentru femei îți oferă intrarea gratuită în această comunitate.

O brățară de fitness pentru femei Garmin Vivisport are o durată de viață a bateriei de până la 7 zile, folosită în modul ceas inteligent și de 8 ore în modul GPS.

Ce este de apreciat la aceasă brățară de fitness pentru femei este faptul că te încurajează să faci mișcare. Are foarte multe stimulente pentru a te determina să faci asta.

LOCUL 3: Brățara fitness Fitbit Charge 3, NFC

Această brățară de fitness pentru femei este cea mai scumpă dintre toate cele prezentate. Ținând cont de acest lucru și funcțiile pe care le deține sunt pe măsura așteptărilor. Aceast device este destinat iubitorilor de sport care doresc să facă acest lucru într-un mod organizat. Dacă și tu ești unul dintre ei o astfel de brățară de fitness pentru femei te va ajuta să îți duci la bun sfârșit toate obiectivele.

Acest device deține toate funcțiile pe care le au ceasurile prezentate anterior. Dacă porți pe mână această brățară de fitness pentru femei trebuie să știi că timp de șapte zile nu vei avea nevoie de încărcător. Durata de viață a acesteia este una îndelungată.

Această brățară de fitness pentru femei nu te va scăpa din ochi nici măcar când vei dormi. Ea te va analiza și îți va spune pe ce durată se întinde somnul tău adânc, spre exemplu. O funcție neîntâlnită la celelalte modele este una legată de monitorizarea sănătății feminine. Astfel această brățară de fitness pentru femei va înregistra și estima perioadele de ovulație și fertilitate.

Cu ce se diferențiază acestă brățară de fitness pentru femei de restul ?

Pe piață poți găsi această brățară de fitness pentru femei în mai multe variante de culori. Este imposibil să nu găsești una care să îți placă. Designul este unul fin, deși modelul este unul sport. S-a utilizat aluminiu din industria aerospațială pentru a crea ceasul. Carcasa pentru o brățară de fitness pentru femei Fitbit Charge 3 este netedă pentru ca tu să te simți confortabil atunci când o porți. La toate aceste componente se adaugă și Corning Gorilla Glass 3, transformând astfel produsul în unul de top. Ce este de apreciat la această brățară de fitness pentru femei este faptul că disply-ul este OLED și are touchscreen. În plus, această brățară de fitness pentru femei are un ecran mare și iluminat care se poate adapta condițiilor de iluminare din exterior și interior.

Pentru că este un ceas inteligent nu este nevoie să setezi tipul sportului pe care îl practici. Atunci când începi activitatea această brățară de fitness pentru femei recunoaște automat exercițiile și le înregistrează. Ceasului îi poți înregistra obiective pentru 15 exerciții iar el îți va oferi statistici în timp real despre modul în care te descurci.

Ce o face atât de specială ? O brățară de fitness pentru femei Fitbit Charge 3 nu îți urmărește doar pașii ci și sănătatea. Utilizând senzori și algoritmi avansați poate să îți ofere detalii legate de inimă, care este ritmul cardiac în timp real și câte calorii arzi cu adevărat. Aceste investigații sunt făcute atât în perioada în care faci sport, cât și în repaus.

Chiar dacă este creat pentru a sprijini activitatea fizică, această brățară de fitness pentru femei nu te va despărți de viața socială. Cu ajutorul ei poți obține alerte de apel sau mesaje. De asemenea, te poate ține la curent cu starea vremii și cu calendarul.

 

O concluzie ?

Cele trei modele prezentate sunt cele mai bune modele care pot fi găsite pe piață la ora actuală. Fiecare corespunde unei anumite categorii de preț care este direct proporțională cu funcțiile pe care le deține.

În acest context, o brățară de fitness pentru femei Fitbit are de două ori mai multe funcții decât o brățară de fitness pentru femei Huawei și de 3 ori mai mult decât o brățară de fitness pentru femei Garmin. Acest lucru este reliefat și prin prețul celor 3 device-uri.

Așadar, dacă nevoile tale sunt mai mari, vei avea nevoie de o brățară de fitness pentru femei mai complexă care să te ajute. Spre exemplu, dacă vei dori ca o brățară de fitness pentru femei să se conecteze cu telefonul care are un sistem de operare Windows va trebui să fii atentă la caracteristicile ceasului inteligent. Dintre toate cele trei modele prezintate, doar compania Garmin și Fitbit au disponibilă această funcție. În general orice brățară de fitness pentru femei are un sistem de operare compatibil cu Android. Penreu IOs te sfătuiesc să citești specificațiile tehnice cu atenție.

O brățară de fitness pentru femei nu este necesar să conțină toate funcțiile existente pe lume, ci doar funcțiile necesare ție. Doar tu poți ști de ce anume ai nevoie pentru a-ți desfășura activitatea fizică conform planului. O brățară de fitness pentru femei, de la oricare dintre cele trei branduri prezentate, reprezintă o investiție în tine și în nevoile tale.

Iată de ce trebuie să ți cont atunci când alegi o brățară de fitness pentru femei:

Costul

Orice brățară de fitness pentru femei de calitate nu va fi ieftină. Cele mai multe încep de la 150 de lei, dar poți găsi sute de modele la acest preț. Chiar dacă prețul este foarte important în alegerea ta încearcă să îl alături și altor caracteristici pentru a face diferența între produse. Nu este necesar să cheltuiești mii de lei pentru o brățară de fitness pentru femei, dacă nu ești interesată de multitudinea funcțiilor acelor modele.

Nevoi

O brățară de fitness pentru femei îți poate oferi o multitudine de informații, însă poate nu ai nevoie de ea pentru a ști care este prognoza meteo. Trebuie să identifici nevoile tale primare pentru a vedea ce modele de pe piață îți satisfac cerințele.

Design

Chiar dacă mergi la sport cu o brățară de fitness pentru femei probabil ai pretenția să arăți bine. Nu vei purta orice ceas pe încheietură, așa că va conta foarte mult felul în care acesta arată. Cea mai căutată brățară de fitness pentru femei este cea care poate fi purtată atât la ținutele casual cât și la cele mai elegante. Astfel ceasul va putea să îți monitorizeze mișcările de pe toată durata zilei.

Display-ul

Aceasta este o caracteristică bazată pe preferințele individuale. Unora le poate plăcea ca o brățară de fitness pentru femei să arate toate notificările apărute pe smartphone în timp real. Unii vor ca activitatea lor fizică să nu fie întreruptă. Ulterior aceștia verifică notificările pe telefon. Această funcție este una generatoare de costuri, așa că dacă nu o agreezi nu are rost să o încorporezi într-o brățară de fitness pentru femei.

Timpul de încărcare

Este foarte important pentru orice brățară de fitness pentru femei. Va trebui să iei în considerare timpul în care se încarcă bateria. Un plus îl au dispozitivele care pot fi încărcare prin USB sau Wireless. Aceste caracteristici vor restrânge câmpul de căutare pentru o brățară de fitness pentru femei.

GPS

Pentru persoanele care practică înotul, o brățară de fitness pentru femei nu va trebui să conțină și GPS. În schimb, dacă faci jogging prin zone necunoscute ai nevoie de un sistem de navigașie bazat pe GPS.

Rezistența la apă

Din nou această caracteristică este una care diferă în funcție de sportul practicat. Este clar ca pentru cele care înoată este necesară o brățară de fitness pentru femei. Dacă practici mersul pe jos, nu vei fi nevoită să plătești pentru această funcție.

Antrenamente personalizate

Această funcție permite ceasului să se implice în antrenamentele tale și să îți ofere sfaturi. Asta implică că o astfel de brățară de fitness pentru femei stabilește împreună cu tine obiective zilnice. Ideea principală în acest caz este să rămâi motivată, să faci mișcare în mod continuu. Aceasta este o funcție care doar o brățară de fitness pentru femei de top o poate avea.

 

Analizându-ți comportamentul de consumator și funcțiile fiecărei brățări de fitness în parte, vei reuși să faci alegerea potrivită.

 

Lasă un comentariu

      Leave a reply

      smartwatch.ro
      Logo