Cel mai bun smartwatch pentru copii : Top 3

Unii părinți încearcă să își țină copiii cât mai departe de tehnologie. Însă alegerea unui smartwatch pentru copii poate fi o idee excelentă. Asta pentru că un smartwatch pentru copii nu îi va ține pe cei mici lipiți de ecran. El va fi și un device foarte util pentru părinți. Dacă ai copii, cu siguranță te-ar ajuta o astfel de variantă. 

Cum să alegi un smartwatch pentru copii

Un smartwatch de calitate îți va fi foarte util pentru a monitoriza activitatea și starea de sănătate a celor mici. De asemenea, un smartwatch pentru copii îi poate determina pe aceștia să ducă un stil de viață sănătos. Prin intermediul acestui articol, vei putea să afli care sunt avantajele unui smartwatch pentru copii. De asemenea, te vom ajuta să descoperi cum să alegi un smartwatch pentru copii potrivit nevoilor tale. 

Cum să alegi un smartwatch pentru copii

Funcția GPS a unui smartwatch pentru copii îți permite să stai mai relaxat

Prin intermediul funcției GPS, vei putea ști mereu unde se află copilul tău. Altfel spus, atunci când ieși în parc cu cel mic, vei putea să știi în permanență unde se află copilul. Un smartwatch pentru copii poate avea în dotare și posibilitatea de a-i fi atașată o cartelă SIM. Cu ajutorul acesteia, vei putea să vorbești cu cel mic și să afli imediat dacă are probleme. Există și versiuni de ceasuri inteligente pentru copii care le permit să transmită semnale SOS către părinții lor.

Mulțumită acestor funcții, vei putea fi mai relaxat atunci când îți lași copilul să iasă de unul singur la joacă. Și nu doar că vei câștiga tu un plus de liniște, dar va câștiga și cel mic la capitolul încredere și independență. Prin intermediul funcției de localizare a unui smartwatch, vei ști unde se află copilul tău, iar el va avea libertatea de a ieși la joacă fără tine. Așadar, dacă vrei să cumperi un smartwatch pentru copii, asigură-te că este dotat cu funcție GPS. 

Lasă-ți copilul la joacă fără griji

Reminderele despre activitate îți vor face copilul mai sănătos

Un alt mare avantaj pe care un ceas inteligent pentru copii îl poate aduce în viața ta și a celor mici este reprezentat de așa numitul monitor de activitate. Majoritatea modelelor de smartwatch pentru copii au în dotare aplicații prin care este monitorizată activitatea fizică a celor mici. Producătorii vor, astfel, să descurajeze sedentarismul și să se asigure că utilizatorii au un stil de viață dinamic încă de la vârste fragede.

Îndeosebi în cazul copiilor pasionați de jocul pe console sau în cazul celor care studiază timp de ore întregi la birou, acest avantaj este unul important. Copilul tău va beneficia de un dispozitiv care îi va aduce aminte să se ridice din când în când și să facă mișcare. Aplicațiile de pe smartwatch sunt dezvoltate în așa fel încât să transforme mișcarea într-o provocare distractivă pentru cei mici. Toate informațiile și statisticile despre activitatea celor mici vor ajunge și la dispoziția ta. Așadar, dacă vrei să achiziționezi un ceas inteligent de calitate pentru cei mici, asigură-te că beneficiază și de funcții care să încurajeze activitatea fizică. 

Un smartwatch îți poate ajuta copilul să fie mai sănătos

 

LOCUL 1:  WeCare X20

Fără nici un dubiu, cel mai bun smartwatch pentru copii este WeCare X20. Acest device are o multitudine de funcții la care nici nu te-ai fi gandit la vederea prețului mic. Este perfect, atât pentru fete, cât și pentru băieți, întrucât poate fi găsit pe culoarea roz, dar și pe albastru.

Vezi reduceri, stoc și preț - Ceas X20

Acest model este exact ceea ce are nevoie copilul tău. Este cel mai bun smartwatch pentru copii, pentru că este fabricat din materiale extrem de rezistente. Asta îl va face să reziste în timp. Mai mult, materialele folosite sunt ecologice. Pe lângă rezistență, cel mai bun smartwatch pentru copii oferă și siguranță. Acest lucru este dat de radiațiile scăzute pe care le are și de bateria din polimer care este sigulară.  Dimensiunea device-ului este perfectă pentru mâna unui copil, având un ecran tactil de doar 1,3 inch.

Cu ce surprinde cel mai bun smartwatch pentru copii WeCare X20 ?

Are o serie de funcții disponibile pe care un alt ceas din aceeași categorie de preț, nu l-ar avea. Despre ce vorbim mai exact ?

Cu ajutorul GPS-ului, GPRS și LBS ceasul îți va specifica exact locația copilului tău. În timp real sau retro, cel mai bun smartwatch pentru copii îți va spune exact unde s-a aflat copilul tău si cât timp a petrecut în acea locație. În acest mod, îți poți supraveghea copiii de la distanță, fără să îi deranjezi. Cel mai bun smartwatch pentru copii are și o funcție specială – perimetrul de siguranță. Aceasta presupune setarea unui perimetru , iar odată ce copilul depășește limita stabilită vei primi notificări pe telefonul mobil.

Cea mai importantă funcție pe care o are cel mai bun smartwatch pentru copii este cea pentru situații de urgență. Asta presupune apăsarea butonului SOS în caz de nevoie. Atunci când copilul simte, poate apăsa butonul pentru a apela direct la anumite numere prestabilite. Cel mai bun smartwatch pentru copii dispune de această funcție, doar după instalarea aplicației mobile SeTracker. Astfel, butonul de pornire se transformă în butonul SOS. Pentru a folosi funcția, copilul trebuie să țină apăsat butonul timp de 3 secunde. În scurt timp, cel mai bun smartwatch pentru copii se transformă în agentul de pază al copilului tău.

Vezi prețul - Smartwatch WeCare X20

WeCare X20 poate înlocui un smartphone

De mare ajutor pentru părinți este și funcția de telefon. Ceasului îi poate fi introdusă o cartelă SIM și astfel vei reuși să ții legătura cu copilul tău. Acesta te poate apela cu ușurință folosind comanda vocală. Cel mai bun smartwatch pentru copii are și cameră foto. Astfel poți cu ușurință să renunți la achiziționarea unui smartphone pentru copilul tău și să alegi un astfel de ceas care costă chiar și de 4 ori mai pușin decât un telefon. Cel mai bun smartwatch pentru copii te va ajuta să înlocuiești și ceasul deșteptător și asta pentru că poți seta alarme pe el. Copilul se poate trezi singur pentru a merge la școală.

Un mare avantaj pentru cel mai bun smartwatch pentru copii este modul de încărcare. Acesta poate fi încărcat magnetic, ceea ce este de mare ajutor pentru un copil. Bateria este una rezistentă care poate ține activ ceasul până la 100 de ore.

La fel ca în cazul ceasurilor inteligente pentru adulți, cel mai bun smartwatch pentru copii are și pandometru. Cu ajutorul acestuia poți observa la sfărșitul zilei numărul de pași parcurși, dar și distanța parcursă.

Un dezavantaj poate fi dat de meniul prestabilit în limba engleză. Chiar dacă vorbim despre un copil care nu cunoaște această limbă, cel mai bun smartwatch pentru copii are un meniu foarte bine structurat și nu îi va fi deloc greu să se descurce.

Alte avantaje pentru cel mai bun smartwatch pentru copii:

 • Ceasul este rezistent la stropii de apă.
 • Poți adăuga până la 15 numere prestabilite pentru apelare.
 • Poți primi mesaje vocale, dar și text prin  intermediul internetului wifi, nu doar al cartelei SIM.
 • Ecranul este tactil, mare și color.

Acest ceas inteligent funcționează în rețelele Vodafone, Orange și Telekom. 

Pretul pentru smartwatch-ul WeCare X20

 

LOCUL 2: YQTT5

Acest ceas ocupă locul 2 prin prisma prețului mai ridicat pe care îl are. Diferența la preț între cele două modele nu este una foarte mare, însă ceasul YQTT5 are funcții suplimentare care justifică prețul. Din acest motiv, unii ar putea susține că acesta este cel mai bun smartwatch pentru copii. Alegerea trebuie facută în funcție de nevoile părinților și ale copilului.

Cel mai bun smartwatch pentru copii YQTT5 este un ceas comod, cu curea din silicon. Are un display de 1,3 inch. Este foarte ușor de manevrat, dar și rezistent. Design-ul este unul complex, iar copiii sunt fascinați de acest ceas. Modelul este preferat atât de fete, care aleg de regulă culoarea roz, cât și de băieți care aleg culoarea mov. Cel mai bun smartwatch pentru copii  surpinde și prin ecranul tactil extrem de interesant. Acesta dispune de mai multe teme. În acest fel,  copilul nu se va plictisi de ceasul său și îl va găsi mereu captivant. Cel mai bun smartwatch pentru copii nu are voie să se demodeze.

Pretul pentru smartwatch-ul YQT T5

Și acest ceas te ajută să supraveghezi copilul pas cu pas. La finalul zilei, cu ajutorul funcției istoric, vei putea să știi unde a fost copilul tău și cât timp a petrecut în acel loc. Funcția GPS este absolut necesară pentru cel mai bun smartwatch pentru copii.

Funcția de perimetru este prezentă și aici

În acest mod, cel mai bun smartwatch pentru copii YQTT5 te va anunta când cel mic depăsește perimetrul impus de tine. De asemenea, siguranța copilului tău este menținută și de funcția SOS. Odată cu instalarea aplicației SeTracker acesta va avea un buton de urgentă pe care să îl apese în caz de nevoie. Butonul va face un apel de urgentă la numerele prestabilite de căre tine. Cel mai bun smartwatch pentru copii te va ajuta să urmărești copilul de la distantă.

În orice clipă poți apela copilul. Acest lucru este posibil prin introducerea unei cartele SIM în cel mai bun smartwatch pentru copii. În acest fel copilul nu va mai avea nevoie de un smartphone. Cu ajutorul ceasului va reuși să comunice cu tine prin mesaje vocale sau text. Cel mai bun smartwatch pentru copii poate fi setat pentru a trezi copilul dimineața. Toate aceste funcții nu vor deranja copilul în timpul orelor. Cu ajutorul funcției “ nu deranjați” copilul nu va primi notificări în acel interval orar.

Cu ce surprinde cel mai bun smartwatch pentru copii YQTT5 ?

Spre deosebire de modelul anterior are rețea 2G,3G și 4G. Cel prezentat anterior avea doar 2G.

Vezi stoc si pret - YQT T5

Are lanternă, astfel că cel mic va reuși să își lumineze calea atunci când va circula prin întuneric.

Cel mai bun smartwatch pentru copii îți dă posibilitatea de a face apeluri video. Dacă modelul prezentat anterior avea o cameră foto pentru a suprinde cele mai importante momente, acest model vine cu ceva nou. Cu cel mai bun smartwatch pentru copii poți să îți suni copilul folosind camera video. În acest mod dispui de un mod de supreveghere mai complex.

Durata de viață a a bateriei este mai lungă. Cel mai bun smartwatch pentru copii YQTT5 rezistă până și 6 zile fără încărcare.

Cel mai bun smartwatch pentru copii YQTT5 nu este doar rezistent la stropi, ci poate fi purtat pe mână în timpul înotului. Acesta este un aspect important pentru că în acest mod îi poate fi urmărită și activitatea sportivă. Mai mult, din neatenție, copiii pot uda ceasurile. E mai bine să nu riști să se strice la câteva zile de la achiziție.

Care este cea mai importantă funcție?

Am menționat că cel mai bun smartwatch pentru copii permite întegistrarea video. Camera poate fi folosită și de la distanță prin intermediul aplicației. Părinții pot face fotografii de la distanță pentru a se convinge de locația copilului, spre exemplu.

Mai mult decât atât, cel mai bun smartwatch pentru copii permite pornirea și oprirea acestuia de la distanță de către părinți prin intermediul aplicației. Acest lucru ajută la salvarea bateriei.

Acest ceas inteligent funcționează în rețelele Vodafone, Orange, Digi și Telekom. 

Vezi pretul actualizat pentru YQT T5

 

Locul 3: Wonlex Q50

Acest model ocupă locul 3 prin prisma prețului mult mai redus, dar și a funcțiilor. În ciuda acestor aspecte, modelul Wonlex Q50 poate fi modelul perfect pentru copilul tău. Dacă îl vei lăsa pe el să aleagă, cu siguranță va pune mâna pe el. Cel mai bun smartwatch pentru copii Wonlex Q50 este disponibil pe 6 culori: alb, negru, roz, bleu, verde sau albastru. Mai mult decât atât este un ceas foarte confortabil, fabricat din materiale ecologice. Cel mai bun smartwatch pentru copii emite radiații scăzute.

Vezi pret si stoc Wonlex Q50

Spre deosebire de celelalte două modele prezentate, acest ceas dispune de un display mult mai mic, de doar 0,96 inch. Acest lucru nu trebuie să deranjeze întrucât este doar o chestiune de aspect. Cel mai bun smartwatch pentru copii  poate avea un ecran mic care să îl transforme în cel mai practic și comod ceas de purtat de mână. Acest lucru nu ar trebui să deranjeze, mai ales dacă cel mic nu scrie mesaje text.

Cel mai bun smartwatch pentru copii Q50 are funcție de telefon și acceptă cartele SIM

Astfel ceasul poate fi folosit în mod independent, fără a fi necesară atașarea unui telefon. Părinții pot stabili 10 numere de telefon care pot fi apelate de către ceas. De asemenea și mesajele vocale sunt disponibile pe cel mai bun smartwatch pentru copii. Avantajul dat de către ceas este tocmai firewall-ul pentru apel. Asta înseamnă că doar cele 10 numere configurate pot suna copilul. În acest caz te asiguri că cel mic nu este hărțuit sau deranjat.

Ca părinte vei putea păstra legătura permanent cu copilul tău, atât prin apeluri, cât și prin mesaje audio. Cel mai bun smartwatch pentru copii poate dezactiva aceste funcții în timpul orelor. Asta pentru a nu fi deranjat, dar și pentru a salva din baterie.

Cel mai bun smartwatch pentru copii are setări de securitate speciale. Funcția SOS este menținută, la fel ca în cazul celorlalte modele. În acest fel, cel mai bun smartwatch pentru copii te va avertiza dacă copilul tău este în pericol. De asemenea, pentru o monitorizare atentă poți urmări funcția History. La finalul zilei, vei afla exact locurile prin care a circulat copilul și cât timp a petrecut acolo. Poți afla chiar și în timp real aceste lucruri. Cel mai bun smartwatch pentru copii te va ajuta să stabilești un perimetru de siguranță pentru copil. Dacă acesta va încerca să nu îl respecte vei primi o alarmă pe telefon.

Vezi pretul actualizat pentru Q50

Pendometrul este o funcție disponibilă la modelul Q50. Astfel cel mai bun smartwatch pentru copii te va informa mereu cu privire la activitatea fizică a copilului tău.

Dezavantaje

 • Cel mai bun smartwatch pentru copii are suport doar 2G.
 • Acest ceas se află pe locul 3 din cauza funcțiilor mai scăzute. Acest lucru este compensat de către preț. Chiar și așa are o mulțime de caracteristici care îl fac perfect.Dacă tu ești în această situație trebuie să știi că acest model nu are cameră.
 • Cel mai bun smartwatch pentru copii este rezistent doar la stropii de apă. Copilul nu va putea folosi ceasul la duș sau pentru a înota.

Acest ceas inteligent funcționează în rețelele Vodafone, Orange și Telekom. 

Verifica pret si stoc - Q50

 

MENȚIUNE (LOCUL 4 ): Wonlex KT11

Chiar și pentru copilul tău acesta poate fi cel mai bun ceas. Spun asta pentru că are o multitudine de caracteristici care te va ajuta pe tine, ca părinte, să stai liniștit.

Cel mai bun smartwatch pentru copii te va anunța cu ajutorul GPS-ului, AGPS și LBS să știi în orice moment unde se află copilul tău. Dacă în timpul zilei nu ai timpul suficient poți verifica acest aspect seara. Cu funcția History poți afla traseul exact al copilului tău din timpul zilei. Aceste aspecte pot fi verificate chiar și în timp real cu cel mai bun smartwatch pentru copii.

În timp real, poți fi anunțat dacă cel mic depășește perimetrul indicat de tine. Vei primi o alarmă și vei putea urmări copilul pe cel mai bun smartwatch pentru copii, fără ca el să știe. În cazul în care se confruntă cu o problemă acesta poate apăsa butonul de SOS. În această situație va fi apelat de urgență numărul indicat de către tine pentru astfel de cazuri. Cel mai bun smartwatch pentru copii este cel care oferă siguranță celui mic, dar și părintelui.

Vezi pret si stoc pentru KT11

Pentru că acest model oferă control deplin părintele poate de la distanță să oprească și să pornească ceasul. Acest lucru poate duce la salvarea bateriei. De asemenea, cel mai bun smartwatch pentru copii poate fi pus pe modul “nu deranjați” pentru ca cel mic să poată fi atent la ore.

Pentru cel mic ceasul va fi un înlocuitor al telefonului

El va putea să te sune și va putea fi sunat. De asemenea cu ajutorul acestui ceas pot fi trimise mesaje text, dar și realizate apeluri video. Cel mai bun smartwatch pentru copii este cel care rezistă la apă. În acest caz vorbim despre o rezistență redusă de doar jumătate de metru adâncime și o durată de timp de doar 5-10 minute.

Folosind acest ceas copilul tău nici nu își va da seama de faptul că ești mereu cu ochii pe el. El va fi, cu siguranță, încântat de cel mai bun smartwatch pentru copii. Modelul este plăcut atât de fete, cât și de băieți. Pe piață poate fi găsit atât pe culoarea roz, cât și albastră. Cel mai bun smartwatch pentru copii este foarte comod. Acesta are o curea din silicon. Diplay-ul este de 1,4 inch, cel mai mare ecran dintre cele prezentate mai sus. Cel mai bun smartwatch pentru copii trebuie să ofere un ecran suficient de mare pentru a putea scrie cu ușurință mesajele text.

Spre deosebire de celelalte modele prezentate, acesta oferă și o monitorizare a somnului. Desigur, sunt prezente și caracteristici precum : înregistrarea numărului de pași sau măsurarea distanței.

Cel mai bun smartwatch pentru copii are și funcția de lanternă și ceas desteptător.

Acest ceas inteligent funcționează în rețelele Vodafone, Orange, Digi și Telekom. 

Vezi pret actualizat - smartwatch copii KT11

 

MENȚIUNE (LOCUL 5 ) :  YQT Q13

Copilul tău va fi cu siguranță încântat de acest ceas, mai ales că are și jocuri. Clar, poți numi modelul YQTY13 „Cel mai bun smartwatch pentru copii”.

Acest model cucerește prin design-ul modern care este iubit de către copii. Fiind disponibil în patru culori: negru, albastru, roz și mov, cu siguranță este plăcut atât de fete, cât și de băieți. Cei mai mulți sunt impresionați de display-ul mare de 1,44 ich. Această dimensiune nu este foarte des întâlnită pentru această categorie de preț accesibilă. De asemenea, cel mai bun smartwatch pentru copii este foarte comod. Având o curea din silicon este nelipsit toată ziua de pe mâinile copiilor. Materialul din care este fabricat este unul ecologic, neexistând riscul unor iritații. Ceea ce contează foarte mult pentru părinți este faptul că cel mai bun smartwatch pentru copii are radiații scăzute.

Vezi pret - smartwatch pentru copii YQT Q13

De asemenea, acest ceas este foarte apreciat de către adulți pentru că îi scutește de achiziția unui telefon. La un preț mic pot achiziționa cel mai bun smartwatch pentru copii. Folosindu-l vei putea  vorbi la telefon cu copiii tăi sau trimite mesaje text și vocale.

Nu te speria, cel mai bun smartwatch pentru copii are funcție firewall. Asta înseamnă că nu oricine va putea să îl contacteze pe ceas. Numele necunoscute vor fi automat blocate. Bonus, copilul va putea surpinde cele mai frumoase cadre. Cel mai bun smartwatch pentru copii are o cameră foto. Pozele pot fi apoi admirate în galeria foto.

Cel mai bun smartwatch pentru copii te ajută să supraveghezi copiii

Părinții sunt încântați de model pentru că le oferă siguranță. Cel mai bun smartwatch pentru copii te va ajuta să îi supraveghezi de la depărtare, fără ca aceștia să își dea seama. Cu ajutorului sistemului GPS vei putea știi în orice moment unde este copilul tău. Este foarte important să știi că el nu își va da seama de acest aspect. Dacă aceșta părăsește perimetrul stabilit de tine, vei fi anunțată cu o alertă pe telefonul mobil. În acest mod vei putea apoi să îl urmărești în timp real. De asemenea, în caz de urgență cel mai bun smartwatch pentru copii, pune la dispoziție butonul SOS. Odată apăsat, acesta va apela numărul prestabilt de către părinți.

În telefon poți stoca un număr limitat de contacte. Trebuie să știi că doar aceste contacte vor putea apela către ceas. Restul apelurilor vor fi blocate automat pentru a evita o eventuală hărțuire a copilului.

Cel mai bun smartwatch pentru copii poate fi oprit de la distanță, de către părinți. Astfel dacă copilul tău se află la școală, poți opri prin intermediu aplicației smartwatch-ul. În acest fel vei mai reuși să salvezi din baterie. Pentru a nu fi oricum deranjați în timpul orelor, copiii pot seta ceasul pe modul “ nu deranjați”.

La finalul zilei vei ști oricum unde și cât a circulat copilul tău. Cel mai bun smartwatch pentru copii îți va indica numărul de pași si traseul făcut. În acest mod vei putea analiza activitatea sportivă a copilului tău, dar și activitățile individuale pe care le are peste zi.

Un dezavantaj dat de acest ceas este faptul că nu suportă decât rețeaua 2G. Acesta este și motivul pentru care ceasul nu poate realiza apeluri video. Acest aspect nu este necesar tuturor. Cei mai multi părinți preferă mesajele vocale sau apelurile audio.

Acest ceas inteligent funcționează în rețelele Vodafone și Telekom. 

Vezi stoc si pret - smartwatch YQT Q13

 

Concluzie

Toate ceasurile prezentate pot fi controlate prin intermediul aplicației SeTracker. În acest fel părinții pot afla de la distanță, în timp real, ce se întâmplă cu copiii lor. De asemenea, părinții pot lua legătura cu cei mici doar după ce vor introduce o cartelă SIM în device. Toate ceasurile prezentate acceptă nano SIM ca și cartelă telefonică. Este important ca înainte de a cumpăra cel mai bun smartwatch pentru copii să verifici cu atenție dacă acesta este compatibil cu rețeaua telefonică pe care o preferi. De asemenea, este important să verifici cu ce fel de sisteme de operare este compatibil ceasul. Există o serie de smartwatch-uri care nu pot fi conectate la telefoanele cu sistem de operare Windows.

În concluzie, pentru a alege un smartwatch potrivit pentru copiii tăi, este foarte important să te orientezi către un dispozitiv dotat cu funcție GPS. De asemenea, cumpără un smartwatch care să îți motiveze copiii să facă mișcare și să aibă un stil de viață activ. 

Lasă un comentariu

   Leave a reply

   smartwatch.ro
   Logo