Top 3 cea mai bună brățară de fitness pentru bărbați

În urmă cu 10 ani, ideea de a deține o brățară de fitness pentru bărbați care să te formeze, să te ajute să slăbești și care să te monitorizeze era destul de exagerată. În zilele noastre, aceste ceasuri sunt vitale pentru antrenamentele multor oameni.

Top 3 cea mai bună brățară de fitness pentru bărbați

Indiferent de ce fel de sport practici, există o brățară de fitness pentru bărbați care să te îndrume. Problema apare atunci când vine momentul achiziției. Sunt atât de multe modele pe piață încât de poți pierde în deschieri frumoase, politici de marketing și prețuri imense. Ține minte că o brățară de fitness pentru bărbați trebuie să coste atât de mult pe cât o folosești. Spre exemplu, dacă alergi ocazional nu va fi nevoie să își cumperi cea mai performantă brățară de fitness pentru bărbați. Mai mult, dacă nu faci sport și îți dorești doar un device care să te însoțească zilnic și să îți spună numărul de pași facuți, nu fă investiții mari. Alege o brățară de fitness pentru bărbați de la firme  precum Xiomi sau Huawei pentru care nu vei plăti o avere.

O brățară de fitness pentru bărbați va trebui să ajungă pe mâna ta dacă îți dorești:

⬤ Reduceri la brățări de fitness

⬤ Vezi prețuri la cele mai vândute brățări de fitness

Concentrare asupra sănătății

Această brățară de fitness pentru bărbați îți înregistrează pașii zilnici, distanța parcursă și perioada de odihnă. În acest fel poate estima câte calorii arzi pe timpul zilei. Odată cu înregistrarea acestor date, o brățară de fitness pentru bărbați poate să îți atribuie obiective zilnice pentru a crește progresiv nivelul de fitness. Ce funcții ar trebui să aibă o brățară de fitness pentru bărbați care să se concentreze asupra sănătății tale?

 • Urmărirea numărului de pași
 • Urmărirea ciclurilor de somn
 • Notificări inteligente
 • Observații de inactivitate pentru a te determina să te deplasezi

Antrenamente ocazionale

O astfel de brățară de fitness pentru bărbați este concepută pentru cei care au deja o bază de fitness și doresc să își îmbunătățească rezultatele. Acest proces trebuie să includă și monitorizarea ritmului cardiac pentru a avea valori mai precise. Ce funcții ar trebui să aibă o brățară de fitness pentru bărbați care să se concentreze asupra antrenamentelor tale ocazionale ?

 • Funcții pentru sănătate
 • Urmărirea ritmului cardiac
 • Analiza caloriilor arse

Antrenamente intense

Dacă ești o fire atletică sau ai ca obiectiv o cursă, ai nevoie de o brățară de fitness pentru bărbați mai specială. Ce înseamnă asta ? Să aibă funcții specifice sportului ales de tine. Ce funcții ar trebui să aibă o brățară de fitness pentru bărbați care să se concentreze asupra antrenamentelor tale intense ?

 • Funcții pentru sănătate
 • GPS intern pentru urmărirea precisă a vitezei și a distanței
 • Cronometrare automată a turei utilizând GPS-ul intern
 • Funcția de pauză pentru antrenamente extinse

⬤ Reduceri de preț la brățări de fitness

⬤ Caută o brățara de fitness pentru bărbați

Ia în considerare tipul de antrenament pe care îl practici înainte de a alege o brățară de fitness pentru bărbați. Unele modele includ sporturi precum înotul sau ciclismul, însă aceste funcții generează costuri suplimentare.

Aproape că nu există brățară de fitness pentru bărbați care să nu fie rezistentă la apă, însă este bine să verifici produsul înainte de a-l cumpăra. Și rezistența la șoc este importantă și asta pentru că în timpul unui antrenament riscul de a te accidenta este foarte ridicat.

Un brățară de fitness pentru bărbați  îți monitorizează sănătatea.

Cei care practică sport în mod frecvent se folosesc de funcțiile de sănătate precum măsurarea ritmului cardiac. O brățară de fitness pentru bărbați care îți oferă aceste date te ajută să-ți maximizezi antrenamentul. De ce ? Ritmul cardiac oferă o perspectivă asupra stării tale cardiovasculare care te poate ajuta să faci legături între corpul și comportamentul tău.

Chiar dacă îți dorești o brățară de fitness pentru bărbați eficientă, nu este nevoie de un împrumut bancar pentru a o cumpăra. Cumpără ceasuri scumpe doar dacă crezi că ai nevoie și de sugestii și sfaturi din partea lor. Orice brățară de fitness pentru bărbați îți va oferi informațiile standard care probabil îți sunt suficiente. O altă serie de produse îți oferă posibilitatea de a te conecta cu utilizatorii din aplicație pentru a te motiva să faci mai mult sport.

⬤ Verifică stoc la brățări de fitness

⬤ Găsește o brățara de fitness pentru bărbați

Dacă vei purta zilnic ceasul trebuie să te asiguri că este unul comod, pe care să îl simți bine pe mână. Pentru a te ajuta am realizat un TOP 3 al brățărilor de fitness pentru bărbați. În acest top locurile au fost atribuite pe considerentul raportului calitate-preț. În funcție de nevoile tale vei știi ce să alegi.

LOCUL 1: Brățara fitness Xiaomi Mi Band 5

Această brățară ocupă locul 1 în topul nostru deoarece are un foarte bun echilibru între calitate și preț. Cea mai bună brățară de fitness pentru bărbați produsă de Xiaomi este ceea ce ai nevoie pentru a avea antrenamente organizate.

Vezi preț si stoc - Xiaomi Mi Band 5

Această brățară de fitness pentru bărbați surpinde prin ecranul de 1,1 inch. Acesta este cu 20% mai mare decât modelul anterior. Cu ce te va ajuta acest aspect ? Vei putea gestiona mult mai bine apelurile primite, mesajele sau notificările. În scurt timp vei putea înlocui smartphoneul cu această brățară de fitness pentru bărbați. Calitatea display-ului este, de asemenea, una ridicată, el fiind AMOLED.

Această brățară de fitness pentru bărbați poate fi conectată la orice tip de telefon care are un sistem de operare Android și iOs.

Acest lucru este posibil pentru că ceasul poate fi purtat atât în casă, cât și afară. Oriunde vei vrea să faci mișcare această brățară de fitness pentru bărbați te poate asista, indiferent de sportul ales. Aceasta poate suporta 11 moduri profesionale de antrenament precum yoga, ciclism, înot sau chiar săritul cu coarda. Practic, o astfel de brățară de fitness pentru bărbați îți analizează fiecare mișcare pe care o faci și îți oferă la final statistici pentru ca tu să poți să îți organizezi mai bine timpul dedicat sportului. Pe lângă aceste date vei mai primi și o analiză cu privire la activitatea inimii și caloriile arse.

Bucură-te pentru că o brățară de fitness pentru bărbați Xiaomi are rezistență la apă. Asta înseamnă că poți purta ceasul pe mână în timp ce înoți în bazin. La final acesta îți va spune cum te-ai descurcat.

Chiar dacă este o brățară de fitness pentru bărbați, aceasta poate fi purtată și de către femei. Mai mult, are funcții speciale pentru acestea precum cele de reamintire a ciclului lunar, a ovulației sau fertilității.

Vezi preț si stoc - Xiaomi Mi Band 5

Aceast ceas îți va monitoriza tipul somnului și îți va oferi apoi sfaturi științifice cu privire la modul în care îl poți îmbunătăți.

Ce are special această brățară de fitness pentru bărbați?

O funcție pe care nu o vei găsi pe orice brățară de fitness pentru bărbați este cea de antrenament pentru aparatul de vâslit. Mulți oameni practică acest sport pentru că reușesc astfel într-un timp scurt să își antreneze până la 80% din grupele musculare. De asemenea, modul pentru săritul coardei nu este prea des întâlnit pe o brățară de fitness pentru bărbați. Acest tip de mișcare este foarte utilă pentru că arde repede grasimea. Chiar dacă practicând acest sport crește ritmul cardiac foarte mult, nu îți fă griji. Această brățară de fitness pentru bărbați va monitoriza și aceste aspecte. Avantajul este că orice lucru ieșit din comun îți este raportat printr-o singură vibrație, iar cei din jurul tău nu vor afla.

Cu acest model de brățară de fitness pentru bărbați de la Xiaomi vei putea face exerciții de respirație. Pe o durată de 1-5 minute ceasul îți va afișa modele de respirație pentru ca tu să poți exersa.

O astfel de brățară de fitness pentru bărbați poate ține locul unui asistent personal. În funcție de sex, vârstă, frecvența cardiacă și alte date colectate îți va calcula un indice de vitalitate. De asemenea, nivelul tău de stres va putea fi ținut sub atenta monitorizare.

De ce trebuie să ții cont atunci când achiziționezi o brățară de fitness pentru bărbați este de modul de încărcare. Nu este deloc plăcut să petreci ore întregi cu ceasul conectat la o priză. Din acest punct de vedere, această brățară de fitness pentru bărbați rezistă 14 zile atunci când este utilizată normal și 20 de zile când este pe modul economisire.

Vezi preț si stoc - Xiaomi Mi Band 5

O altă funcție pe care ceasurile la prețuri accesibile nu o au este aparatul foto. Cu ajutorul acestui  model de brățară de fitness pentru bărbați poți face selfie-uri sau fotografii de grup.

 

LOCUL 2: Brățara fitness Huawei Band 4 Sport Band

Acest ceas inteligent are prețul dublu față de primul prezentat, ceea ce face ca și asteptările noastre să crească. Dacă privim designul putem observa că este o brățară de fitness pentru bărbați modernă și care îți oferă un confort sporit. Dacă primul ceas era realizat din plastic aici mai poți găsi și piese din silicon care vor lungi durata de viață a device-ului. Această brățară de fitness pentru bărbați nu are cum să nu își fie pe plac, mai ales că o poți găsi în trei culori : Sakura Pink, Amber Sunrise și Graphite Black. Tot la prima vedere vei rămâne plăcut surpins de frumusețea ecranului tactil 2.5D. Această brățară de fitness pentru bărbați are o interfață activă și captivantă.

Află preț - Huawei Band 4 Sport Band

Un avantaj clar este faptul că poți personaliza ceasul. Cu ajutorul Huawei Watch Face Store orice brățară de fitness pentru bărbați poate avea o interfață diferită, de la stilul sport până la animație. Poți schimba aceste setări ori de câte ori se schimbă starea ta de spirit.

În ceea ce privește rolul său principal, această brățară de fitness pentru bărbați te va însoți la alergare, plimbare, antrenament, canotaj sau oricare alt tip de sport. Ai la dispoziție nouă moduri de sport din care poți alege. La finalul activității poți observa pe această brățară de fitness pentru bărbați modul în care s-a desfășurat antrenamentul și statisticile.

Concret, vei ști numărul de pași, distanța parcursă, viteza sau caloriile arse. Cu aceste date vei reuși ca pe viitor să te poți organiza pentru a obține rezulate mai bune la antrenamente. Pe lângă rezultatele detaliate privind activitatea sportivă de la această brățară de fitness pentru bărbați vei mai primi înștiințări privind frecvența cardiacă sau saturația de oxigen din sânge.

Află preț - Huawei Band 4 Sport Band

Cu te surpinde această brățară de fitness pentru bărbați ?

Chiar și atunci când stai în repaus o astfel de brățară de fitness pentru bărbați va continua să te monitorizeze. Dimineață vei știi totul despre bătăile inimii pe durata somnului și despre fazele acestuia. Această brățară de fitness pentru bărbați poate recunoaște până la șase tipuri de probleme ale somnului. Odată identificată problema vei primi alternative pentru a te bucura de un somn liniștitor.

Cu alte cuvinte, o brățară de fitness pentru bărbați Huawei Band 4 Sport Band este asistentul personal de care ai nevoie. Ea te va ajuta și la muncă, nu doar la activitățile sportive. Te poți baza pe această brățară de fitness pentru bărbați că te va notifica cu privire la orice mesaj sau apel telefonic. Acest lucru este posibil datorită faptului că te poți conecta cu orice brățară de fitness pentru bărbați Huawei la un telefon cu sistem de operare Android 4.4 sau iOs 9.0.

În ceea ce privește modul de încărcare nu trebuie să îți faci griji. Poți încărca bateria oriunde pentru că mufa este compatibilă cu majoritatea încărcătoarelor care au USB. Această brățară de fitness pentru bărbați are o autonomie de până la 6 zile, iar timpul de încărcare se ridică la o oră și jumătate.

Află preț - Huawei Band 4 Sport Band

O caracteristică importantă pentru o brățară de fitness pentru bărbați este greutatea acesteia. Întrucât alergi cu ceasul pe mână și îl porți și pe tot parcursul nopții, ea trebuie să fie ușoară. Acest model de brățară de fitness pentru bărbați de la Huawei are doar 12 grame.

LOCUL 3: Brățara fitness Garmin Vivosport

Acest produs se află pe locul 3 în topul nostru și asta pentru că are cel mai ridicat preț. O astfel de brățară de fitness pentru bărbați are și funcții mai bune decât celelalte prezentate, însă este posibil ca toate aceste funcții să nu îți fie necesare. Dacă practici sportul ca pe un hobby doar, ocazional, cel mai probabil nu ai nevoie de o brățară de fitness pentru bărbați de la Garmin ci de una mai accesibilă.

Vezi reduceri la - Garmin Vivosport

Ceasul de la Garmin Vivosport are GPS integrat, ceea ce îți va oferi libertatea de a alerga oriunde vrei în aer liber. În tot acest timp, această brățară de fitness pentru bărbați îți va urări distanța parcursă, timpul, viteza și ritmul. La finalul activității, vei primi statistici cu privire la modul tău de a face exerciții. Astfel, vei afla dacă ai nevoie de îmbunătățiri în ceea ce privește antrenamentul.

Odată ce această brățară de fitness pentru bărbați îți monitorizează condiția fizică, nu va scăpa din vedere nici starea ta de sănătate. Cu ajutorul sistemului Elevate va știi permanent care este pulsul tău, saturația de oxigen și nivelul de stres. Rolul colectării acestor date de către o brățară de fitness pentru bărbați este acela de a te informa atunci când indicii cresc peste limita normală.

Din punct de vedere al design-ului, ceasul este captivant. Produsul de la Garmin este o brățară de fitness pentru bărbați subțire care are incluse toate funcțiile de sport. Ceasul își va găsi locul pe mâna ta, atât la sport cât și la serviciu. Acest lucru este posibil datorită faptului că este disponibil în 3 stiluri și 2 culori. O astfel de brățară de fitness pentru bărbați poate completa orice ținută.

Are această brățară de fitness pentru bărbați funcții mai multe decât restul ?

Vezi reduceri la - Garmin Vivosport

Da! Ea surpinde prin faptul că are foarte multe stimulente care te vor determina să faci mișcare. Concret, acest ceas are pachetul complet de monitorizare a activității sportive. Un plus față de alte produse din aceeași gamă îl constituie conectarea automată la LiveTrack.

Durata de viață a bateriei pentru această brățară de fitness pentru bărbați este de până la șapte zile în modul ceas inteligent și de 8 ore în modul GPS.

Nu doar aspectul exterior impresionează, ci și indicațiile tehnice. Această brățară de fitness pentru bărbați Garmin are o viteză mare de răspuns și este atât de luminos încât îți permite să citești chiar și în bătaia razelor solare. Este de înteles acest lucru îmtrucât această brățară de fitness pentru bărbați este dotată cu un display MIP.

La fel ca multe alte smartwatch-uri și acesta poate fi asociat unui telefon. Acest lucru îți va oferi un confort suplimentar. Pe o brățară de fitness pentru bărbați vei reuși apoi să primești mesaje text, actualizări de pe rețelele de socializare sau e-mail-uri. Asocierea poate fi facută cu orice telefon care are un sistem de operare Android, iOs sau Windows.

Oricare brățară de fitness pentru bărbați prezentată mai sus poate fi conectată la Bluetooth.

Vezi reduceri la - Garmin Vivosport

Între produsele așezate pe locul 1,2 sau 3 există o serie de diferențe date și de diferența de preț. Cea care ocupă locul 1 este din punctul nostru de vedere perfectă pentru cei care practică ocazional sportul. O brățară de fitness pentru bărbați trebuie să îți ofere ceea ce ai nevoie, nu mai mult, nu mai puțin. Dacă nu vei respecta această regulă vei simți că ai cheltuit prea mulți bani pentru o brățară de fitness pentru bărbați pe care nu o folosești la capacitatea ei maximă.

⬤ Reduceri la brățări de fitness

⬤ Vezi prețuri la cele mai vândute brățări de fitness

Lasă un comentariu

   Leave a reply

   smartwatch.ro
   Logo