Cel mai frumos cadou pentru iubitul tău: un smartwatch

Te străduiești să găsești cadoul perfect pentru iubitul tău ? Nu găsești nimic potrivit pentru el ? Un smartwatch este exact ceea ce cauți.

Fie că acesta adoptă un stil elegant sau unul casual, pe mâna lui se va potrivi mereu un ceas inteligent. Când spun asta nu mă refer doar la design ci și la utilitatea acestuia. Aceste ceasuri nu sunt doar accesorii, ci vin cu o mulțime de aplicații pentru monitorizarea mișcărilor, mesagerie, notificări, GPS sau chiar urmărirea unor obiective.

⬤ Reduceri la ceasuri smartwatch – magazin recomandat #1

⬤ Reduceri la ceasuri smartwatch – magazin recomandat #2

Cel mai frumos cadou pentru iubitul tău: un smartwatch

Înainte de a alege un astfel de cadou trebuie să te gândești ce fel de activități are iubitul tău pentru a știi ce funcții va trebui să aibă ceasul. Dacă acesta aleargă la triatlon, spre exemplu, va trebui să găsești un ceas inteligent sport care să îi monitorizeze antrenamentele. Dacă iubitul tău este o persoană punctuală, atunci notificările de pe smartwatch îl vor ajuta să își îndeplinească obiectivele și deci, va trebui te îndrepți către un smartwatch pentru bărbați atunci când vei comanda cadoul.

Pentru a te ajuta să cântărești opțiunile de pe piață voi enumera cele mai bune ceasuri inteligente care pot fi găsite în Romania. Smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro și Smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2 ocupă primele poziții. Îți voi explica de ce.

1. Smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro

Este un ceas perfect pentru cei care au o fire sportivă. Asta pentru că are peste 100 de moduri sportive, inclusiv ski și snowboarding. Smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro te ajută cu monitorizarea ritmului cardiac pe toată durata activității fizice, dar și a saturației de oxigen din sânge. Dacă oricare dintre aceste date vor depăși valorile normale ceasul te va anunța vocal. Ce companie mai bună de atât îți poți dori?

Vezi preț si stoc - Huawei GT 2 Pro

Dacă smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro te însoțește la activitățile fizice, nu te lasă nici când vine vorba despre dormit. Ceasul poate să urmărească și să diagnosticheze eventualele tulburări ale somnului. În funcție de cele 6 tipuri de probleme pe care le poate recunoaște Smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro îți va oferi sugestii pentru o îmbunătățire a somnului. De asemenea, ceasul inteligent va monitoriza pe parcursul nopții și ritmul cardiac, respirația și calitatea somnului.

În ciuda funcțiilor sportive pe care le deține Smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro este un ceas elegant, cu un design rafinat. Materialele din care este realizat sunt foarte rezistente. Sticla este din safir, iar rama din titanium, așa că fără nici o grijă îl poți purta non stop la mână.

Vezi preț si stoc - Huawei GT 2 Pro

Pe parcursul zilei smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro te va ajuta să primești, sau să respingi sunetul apelurilor. De asemenea poți verifica istoricul apelurilor telefonului direct de pe ceas cu ajutorul conexiunii Bluetooth. Acest transfer de date rapid te ajută și în cazul pozelor care pot fi transferate imediat. Este adevărat că în cazul în care ai un telefon Huawei printr-o simplă apropiere a acestuia de smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro  transferul se va realiza.

Dar bateria lui Huawei Watch GT 2 Pro?

Vezi preț si stoc - Huawei GT 2 Pro

Durata de viață a bateriei unui smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro poate  dura până la 2 săptămâni, în funcție de cât de mult este utilizat. Chiar și atunci când se va descărca, nu te va încurca și asta pentru că încarcarea wireless durează 5 minute. Apoi vei putea folosi smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro alte 10 ore. Dacă nu ai încărcătorul la îndemână, nu este nici o problemă deoarece se poate încărca de la un telefon Huawei.

2. Smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2, 44mm

Și acest ceas este un partener excelent de wellness pe care nu vei mai vrea să îl dai jos de la mână. Nu ai cum să nu îndrăgești acest ceas, mai ales că el vine într-o varietate de culori în ceea ce privește cureaua.

Smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2 îți urmărește mișcările pentru a vedea la final cum de descurci. Astfel, dacă iubitul tău este o fire sportivă, acest ceas inteligent este ceea ce îi lipsește. Ce este interesant este faptul că are funcție specială pentru înot, dar funcția andrenor. Aceasta presupune o sfătuire în timp real cu privire la mișcările pe care să le faci. Smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2 poate urmări nivelul de stres pe care îl ai. Când va simți aceste stări, ceasul te va sfătui cum anume să respiri pentru a reveni la o stare normală.

Vezi preț si stoc - Galaxy Watch Active 2

Pe toată durata activității fizice smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2 îți va monitoriza activitatea cadiacă. Îți va trimite o alertă atunci când vei depăși limitele normale, la fel ca smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro. O altă asemănare între cele două device-uri este faptul că pot fi încărcate wireless.

Ecranul lui Samsung Galaxy Watch Active 2 

Ce este interesant la smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2 este faptul că ecranul este unul mult mai mare. Practic, abia vei observa chenarul pentru că ecranul este mărit. În general acesta este de culoare neagră, însă în funcție de starea ta de spirit poate fi schimbat. Chiar și atunci când atașezi o poza Smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2 va pune un fundal care să se potrivească cromatic.

Un motiv în plus pentru a alege smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2 este faptul că este un ceas unisex. Astfel și tu îl vei putea purta dacă vei avea nevoie.

Cele două ceasuri au multe caracteristici asemănătoare, însă ce te poate ajuta să faci alegerea corectă sunt diferențele dintre cele două modele.

Vezi preț si stoc - Galaxy Watch Active 2

Spre exemplu, smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro are o greutate mai mare decât smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2.  Diferenta dintre cele două produse este de doar 20 de grame, însă pentru unii poate conta.

Sistem de operare:

Cel mai important aspect este faptul că smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2 are doar sistem de operare compatibil android 9.0, în timp ce concurentul său de la Huawei are și iOs.

Și materialele din care sunt realizate cele două ceasuri diferă. În timp ce smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2 are o curea din cauciuc și carcasă din aluminiu, smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro are cureaua din silicon, iar carcasa din titan.

Smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2 are specificații mai bune în ceea ce privește tipul display-ului. Acesta este unul Super AMOLED, în timp ce smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro are un display AMOLED.

Un plus pe care îl are smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2 este că poate stabili o conectivitate și prin Wi-fi, nu doar prin Bluetooth precum concurentul său.

În cazul capacității memoriei RAM, de asemenea, smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2 conduce detasat având una de 768 MB. Smartwatch Huawei Watch GT 2 Pro are o capacitate de doar 32 de MB. Capacitatea de stocare, în ambele cazuri, este de 4 GB.

Vezi preț si stoc - Galaxy Watch Active 2

Dar bateria acestui smartwatch?

Un punct slab, de această dată, al smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2, este bateria care are o capacitate de doar 340 mAh în timp ce produsul de la Samsung are o capacitate de 455 mAh.

⬤ Reduceri la ceasuri smartwatch – magazin recomandat #1

⬤ Reduceri la ceasuri smartwatch – magazin recomandat #2

Lasă un comentariu

      Leave a reply

      smartwatch.ro
      Logo