Cel mai frumos cadou pentru iubita ta: un smartwatch

A-i dărui un cadou persoanei iubite este una dintre cele mai bune modalități de a-ți arăta dragostea pentru ea. Acest gest este cu atât mai important cu cât persoana surprinsă este o femeie. Lasă-mă să-ți spun că nu este nevoie de o sărbătoare anume pentru a face un cadou mic care să îi aducă bucurie celei de lângă tine.

Cel mai frumos cadou pentru iubita ta: un smartwatch

Pe măsură ce se apropie sezonul cadourilor, cu siguranță, începi să te gândești  la găsirea cadourilor perfecte. Pentru astfel de ocazii, uneori este chiar greu să găsești cadoul perfect. Cu siguranță, îți dorești ceva memorabil, care să o surprindă, de care să aibă nevoie și, cel mai important, care să îi amintească de tine. Anul acesta te încurajez să iei decizii curajoase și să alegi un lucru pe care să îl vadă zilnic și care să o ajute atunci când nu ești tu lângă ea.

Un cadou semnificativ ar putea fi un ceas inteligent! Un smartwatch este unul dintre cele mai bune cadouri moderne și inteligente pe care îl poți dărui iubitei tale.

Iată de ce poți alege acest cadou

 • Semnificația este una aparte. Atunci când dăruiești cuiva un ceas este ca și cum îi oferi cadou timp. Este ceva ce mereu îi poți oferi persoanei iubite – mai mult timp. În zilele, noastre când suntem tot mai ocupați, un ceas inteligent va putea să o facă să se mențină mai mult în prezent și să nu folosească atât de mult telefonul mobil.
 • Este foarte util. Un smartwatch nu este un cadou de care poți uita. El este conceput pentru a fi folosit zilnic. Mai mult, este un produs rezistent și de lungă durată. Nu vei găsi un cadou mai practic și util decât un ceas inteligent, te asigur. Atunci când îi oferi iubitei un cadou, nimic nu îți va oferi o satisfacție mai mare decât gândul că ea va iubi acel obiect.
 • Îi va aminti de tine în orice moment. Cu siguranță vor fi zile în care va privi ceasul de pe mână și va zâmbi subtil amintindu-și de tine. Cu un smartwatch la mâna ei vei fi mereu prezent în viața iubitei tale.
 • Este elegant. Chiar dacă este un smartwatch acesta nu trebuie să fie neapărat o variantă sport. Poți alege să faci cadou un smartwatch cu curea metalică, chiar aurie, și pietre prețioase. Această piesă va transforma  ținuta iubitei tale în una elegantă.
 • Te ajută. Multe persoane aleg să poarte smartwatch pentru a monitoriza numărul de pași pe care îl fac sau starea de sănătate. Cu un astfel de cadou, persoana iubită va putea fi mai organizată.

Clar,  este cel mai frumos cadou pentru iubita ta

Cu siguranță, te vei întreba acum care smartwatch va îngloba toate aceste beneficii. Pe piață vei găsi atât de multe variante încât nu vei ști ce să alegi. Te întrum către smartwatch Michael Kors Bradshaw 2 sau smartwatch Fossil Julianna HR. Acestea sunt cele mai căutate smartwatchuri pentru femei, dar și cele mai apreciate. Îți voi explica de ce.

Smartwatch Michael Kors Bradshaw 2

Acest ceas este creat special pentru femeile care adoptă o ținută elegantă și au nevoie de un mic ajutor pe care să îl poarte la mână. Este foarte ușor de utilizat, întrucât are un sistem de operare android.

Designul exterior este unul foarte captivant

Smartwatch Michael Kors Bradshaw 2are curea din oțel inoxidabil care poate fi găsită în două nuanțe de rose. Dimensiunea display-ului este de 44mm, el fiind rotund.

Specificațiile tehnice

Impresionează la fel sau chiar mai mult decât designul. Având un sistem wear OS de la Google vei reuși să te conectezi cu el foarte ușor la smartphone. Smartwatch Michael Kors Bradshaw 2 de ajută să rămâi la curent cu tot ce se întâmplă în jurul tău. Mai mult, orice ai vrea să afli Google Assistant te va ajuta. Doar trebuie să întrebi, iar acesta îți va oferi imediat un răspuns. La fel se va întâmpla și cu muzica pe care vrei să o asculți deoarece o poți controla cu ajutorul ceasului inteligent.

Smartwatch Michael Kors Bradshaw 2 te ajută să faci plăți oriunde te-ai afla. Nu te mai stresa că ți-ai uitat portofelul acasă. Nu mai ai nevoie de el. Datorita Google PAY și a Smartwatch Michael Kors Bradshaw 2 poți folosi un card de debit fără a avea cardul propriu-zis la tine.

Dacă iubita ta este pasionată de sport și vrea să se mețină în formă, acest ceas este cadoul perfect. De ce spun asta ? Smartwatch Michael Kors Bradshaw 2 îi poate monitoriza activitățile. Chiar dacă face yoga, tenis  sau pur și simplu se plimbă, acest ceas măsoară frecvența cardiacă. Zilnic, face mișcare fără să își dea seama, însă la finalul zilei ceasul o va informa cu privire la numărul de pasi efectuați. Sunt sigură că acest lucru o va bucura.

Dacă iubește înotul Smartwatch Michael Kors Bradshaw 2 o poate însoți și acolo. Ceasul rezistă până la o presiune de trei atmosfere.

Smartwatch Fossil Julianna HR

Și acest ceas are mai multe variante de culori, lucru care este în avantajul tău pentru că poți alege ceva care să fie pe placul iubitei tale. Orice ai alege, trebuie să știi că Smartwatch Fossil Julianna HR va oferi un plus de eleganță oricărei ținute, deși producătorul îl cataloghează ca fiind casual. Smartwatch Fossil Julianna HR  are un design luxos. Purtând acest ceas, ai senzația că porți o bijuterie prețioasă. Mai mult, cureaua poate fi înlocuită.

Dimensiunile acestui smartwatch

În ceea ce privește dimensiunile, ceasul este la fel ca smartwatch Michael Kors Bradshaw 2, cu o dimensiune a disply-ului de 44 de mm. De asemenea, este rezistent la apă până la 3 atmosfere.  Smartwatch Fossil Julianna HR  este un ceas versatil. Spun asta pentru că poate fi schimbat cadranul în funcție de starea ta de spirit. Poți alege orice imagini doresti pentru display.

O altă asemănare între cele două ceasuri ar fi că ambele se conectează la smartphone. Smartwatch Fossil Julianna HR are același sistem Wear OS de la Google, care îți va ține iubita mereu informată. Deși are un sistem android ceasul inteligent este compatibil și cu iOs.

De asemenea, și Smartwatch Fossil Julianna HR va răspunde oricărei întrebări adresate și va trimite notificările solicitate de către tine.

Bateria smartwatch-ului Fossil Julianna HR

Ce are mai special Smartwatch Fossil Julianna HR față de smartwatch Michael Kors Bradshaw 2 este durata mai mare de viață a bateriei. Aceasta poare rezista până la 24 de ore. Practic, o zi întreagă ceasul este pregătit să te țină conectat la toate noutățile. La folosirea modului economic Smartwatch Fossil Julianna HR va rezista chiar și mai mult de 24 de ore.

Dacă îi vei dărui iubitei tale un Smartwatch Fossil Julianna HR aceasta va putea să își lase telefonul acasă. Multe funcții vor putea si preluate de acest ceas inteligent. Mai precis, va putea folosi pentru a măsura anumite distanțe, dar și pentru a asculta muzica salvată pe device. Smartwatch Fossil Julianna HR te ajută să efectuezi orice plăți, la fel ca în cazul smartwatch Michael Kors Bradshaw 2. Acest lucru este posibil datorită Google PAY pe care poți înregistra orice card.

Fie că vei alege Smartwatch Fossil Julianna HR , fie Smartwatch Michael Kors Bradshaw 2 sunt sigură că iubita ta va aprecia cadoul. Cele două ceasuri inteligente se aseamănă foarte mult, însă prezintă și o serie de diferențe care, probabil, te vor ajuta să alegi mai usor.

Spre exemplu, smartwatch Fossil Julianna HR are un display full color în timp ce smartwatch Michael Kors Bradshaw 2 are unul AMOLED.

O altă diferență ar consta în senzorii pe care fiecare ceas îi are. Smartwatch Fossil Julianna HR este mult mai echipat, având senzor de măsurare a ritumului cardiac, altimetru, lumina ambuantală, giroscop și accelerație. Smartwatch Michael Kors Bradshaw 2 are doar senzorul de măsurare a bătăilor inimii.

De asemenea, smartwatch Fossil Julianna HR are funcția NFC în plus față de smartwatch Michael Kors Bradshaw 2.

Lasă un comentariu

   Leave a reply

   smartwatch.ro
   Logo