Cel mai bun smartwatch ieftin

Dacă îți vine să crezi sau nu există pe piață o gamă mare de smartwatch ieftin la prețuri care echivalează cu cel al unei ciocolate. Producătorii chinezi se arată capabili să creeze smartwatch-uri la prețuri de sub 70 de lei cu funcții precum : notificări, memento apeluri și mesaje, urmărirea calității somnului și multe altele. De cele mai multe ori aceste funcții sunt compatibile atât cu platforma iOs, cât și cu cea Android.  Ce îți poți dori mai mult de atât ?

Care este cel mai bun smartwatch ieftin, sub 70 lei

Aceste ceasuri sunt perfecte pentru cei începători, care vor mai mult să testeze utilitatea unui smartwatch. În acest fel vei învăța elementele de bază, iar apoi vei decide dacă ai nevoie de ceva mai performant și de ultimă generație. Poți evita investirea unei sume mari de bani într-un smartwatch care să zacă apoi pe noptieră.

Vezi reduceri si preț - Smartwatch U8+

Cel mai bun ceas inteligent pe care îl poți găsi la un pret de sub 70 de lei este Smartwatch U8+

Este cel mai bine vândut ceas inteligent și asta datorită faptului că este accesibil ca și preț. Datorită succesului său, U8+ are deja versiuni diferite în ceea ce privește specificațiile și caracteristicile sale.

Reduceri si prețuri la varianta pe negru

Reduceri si prețuri la varianta pe alb

Reduceri si prețuri la varianta pe roșu

U8+ are un ecran touchscreen captivant de 1,4 inch TFT LCD și este capabil să se sincronizeze cu smartphone-ul tău, să primească notificări prin SMS, notificări push de pe Facebook, Twitter, WhatsApp și Skype sau să apeleze în smartphone-ul Android. Smartwatch-ul U8+  include și funcții mai deosebite precum contorul de altitudine, pasometrul sau barometru. Fie că faci sport sau alergi, vei știi viteza cu care ai făcut activitatea respectivă, ritmul și durata de timp. În acest fel, de la U8+ care costă sub 70 de lei vei reuși să obți aceleași date precum de la unul de 150 de lei. Toate aceste lucruri pot fi realizate datorită compatibilității cu iOs și Android. Smartwatch-ul se conectează și cu sistemul de operare Windows.

Cu ce surpinde acest ceas inteligent?

Smartwatch-ul U8+ are o funcție de alarmă antifurt și anti pierdere.

Vezi reduceri si preț - Smartwatch U8+

Bateria acestui smartwatch poate rezista în standby aproximativ 24-48 de ore, iar în convorbire aproximativ 3 ore. Este suficientă pentru a face apeluri handsfree. U8+ rezistă timp de 4 ore fără încărcare dacă rulezi muzică pe el. Oricât de repede s-ar descărca, ceasul se va încărca la loc în aproximativ o oră.

În ceea ce privește designul exterior, acesta nu se diferențiază cu nimic față de cel al ceasurilor de top. Smartwatch-ul U8+ este realizat din aluminiu și silicon, ceea ce îț face extrem de rezistent. Acesta poate fi purtat chiar și de către copii. U8+ este prezent pe piață în varianta unisex pe culoarea negru, alb si roșu.

Display-ul este digital și color. Te poți bucura de toate aceste funcții ale lui Smartwatch U8+ printr-o simplă atungere. Sistemul de touchscreen este extrem de fin și reacționează repede la comenzi.

Vezi reduceri si preț - Smartwatch U8+

Ceea ce nu este pe placul tuturor, probabil este faptul vă smartwatch-ul U8+ are suportul de limba în engleză. Chiar și așa nu ar trebui să fii incomodat de asta. Ceasul are comenzi simple pe care oricine le poate întelege. Pentru unii ar putea fi un alt dezavantaj faptul că U8+ nu are loc pentru o cartelă SIM. Funcția de apelare poate fi folosită doar ulterior conectării la un telefon mobil.

Smartwatch-ul U8+ este alegerea cea mai bună atunci când vine vorba despre primul ceas inteligent. Cu un preț sub 70 de lei vei știi dacă un asistent personal purtat la mână este ceea ce îți dorești.

Vezi prețuri la smartwatch U8+ negru

Vezi prețuri la smartwatch U8+ alb

Vezi prețuri la smartwatch U8+ roșu

Lasă un comentariu

      Leave a reply

      smartwatch.ro
      Logo