Cel mai bun smartwatch sub 100 lei – GT08s Plus

Un smartwatch se poate dovedi a fi un gadget extrem de util. Cu ajutorul smartwatch-ului poți să îți controlezi de la distanță telefonul, dar și să inițiezi apeluri. Tot un smartwatch te poate ajuta să îți monitorizezi starea de sănătate. Problema cu aceste dispozitive, în general, este că ele sunt destul de costisitoare. Varianta GT08s Plus de la iUni este o soluție excelentă. 

Venim în ajutorul tău cu un excelent exemplu de smartwatch deloc costisitor. Este vorba despre un model de smartwatch mai ieftin de 100 de lei.

Ce specificații are GT08s Plus

Varianta GT08s Plus de la iUni este printre cele mai tari modele de smartwatch-uri pe care le poți găsi sub 100 de lei. Brand românesc, iUni este o companie specializată în dezvoltarea de tehnologii de supravegherea. Iar modelul GT08s Plus profită la maximum de expertiza companiei care l-a creat. 

Lansat în 2016, modelul de la iUni are o mulțime de specificații foarte interesante. Ecranul are o dimensiune de 1,54 inci și o rezoluție de 240 x 240 pixeli. Din punct de vedere al design-ului, GT08s Plus are o curea lungă de maximum 19 centimetru atunci când este închisă. Culoarea curelei este neagră, la fel ca cea a carcasei din plastic mat. Materialul curelei lui GT08s Plus este siliconul, ceea ce îi asigură o bună rezistență. 

Smartwatch iUni

Memoria RAM a acestui model este de 128 MB, iar cea ROM de 64 MB. Capacitatea de stocare poate fi mărită grație slotului disponibil pentru card TF. Cardul montat poate avea o capacitate de maximum 32 GB. Procesorul pe care îl utilizează acest smartwatch este un Cortex A7 dual core de 1.2 GHz. Asta îi conferă o rapiditate în mișcare mai mare decât cea a modelelor sale anterioare. 

De ce funcții dispune smartwatch-ul

Din punct de vedere al funcțiilor, GT08s Plus vine însoțit de o cameră foto amplasată pe display. Aceasta poate fotografia la o rezoluție de 1,3 megapixeli. De asemenea, ceasul se poate conecta la telefonul mobil prin bluetooth. GT08s Plus este compatibil cu Android și iOS. Poți primi pe acest ceas notificări și apeluri. De asemenea, poți accesa prin GT08s Plus o agendă cu până la 500 de contacte. 

Pe lângă aceste funcții, ceasul de la iUni dispune și de pedometru, cronometru, temporizator și funcție de redare muzică. Astfel, el îți poate deveni un excelent partener de antrenament. De asemenea, este dotat cu aplicație pentru vreme și funcție de monitorizare a somnului. 

Smartwatch iUni

Pentru a utiliza smartwatch-ul în combinație cu telefonul, tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația SmartWatch, necesară pe telefon. GT08s Plus poate să primească și o cartelă SIM. Ceasul este compatibil cu rețelele Orange, Vodafone și Telekom. 

În concluzie, având în vedere diversitatea funcțiilor pe care le oferă și excelentele sale specificații, GT08s Plus este o variantă bună de smartwatch. Prețul de sub 100 de lei îl recomandă și nu ai de ce să nu îl iei în calcul. Acest model de ceas inteligent poate funcționa independent de telefon. Îi poți atașa cartelă SIM, card pentru extra memorie și te poți bucura de cele mai tari funcții în timp ce faci sport. 

Lasă un comentariu

      Leave a reply

      smartwatch.ro
      Logo